1st Izegem closed OLW badminton tournament

als onzen Brecht Kesteloot uit de startblokken schiet met een activiteit, dan mag je dat schieten heel letterlijk nemen.

Op ZATERDAG 9 FEBRUARI al nodigt hij ons uit op het

1st Izegem closed OLW badminton tournament

We spreken hiervoor af omstreeks 19u ’s avonds aan de stedelijke sporthal (“De Sportkrekel”) MET BADMINTONRACKET.

(We voorzien wel een klein aantal reserverackets maar zeker niet genoeg voor iedereen. Wie meer dan 1 racket heeft mag natuurlijk de hele resem meebrengen!)

Er wordt een dubbeltornooi op poten gezet. Je mag je medestander gerust op voorhand bespreken, ter plaatse koppeltjes maken is evenmin een probleem.

Een stukje tekst om aan de wederhelft te laten zien: gezien de oudleiderswerking veel meer is dan een competitiegedreven instituut en haar core-business uiteindelijk bestaat in het samenbrengen van oudleiders en het levend houden van de KSA-spirit over alle generaties heen is het VERPLICHT om nadien nog aan te schuiven aan de plaatselijken toog voor het “5de kwart” (zoals men het pleegt te heten). Je bent dus niet voor middernacht thuis ;-)

Bij vragen mag je steeds contact opnemen met Brecht Kesteloot (0474 62 67 47) od Steven Foulon (0470 19 02 07).

Hopelijk tot dan!

in't verschiet

Geen evenementen gevonden.

Online leden

0 leden online

In Memoriam

Op vrijdag 15 juni 2007 namen wij afscheid van oudleider Stefaan Lannoo. Hij vocht toen 2 jaar tegen zijn ziekte. Hij verloor de lange strijd ... Hij streed nochtans fel tegen deze oneerlijke ziekte.

Lees meer...

Sponsor