Rechtzetting vorig bericht

Beste oudleider,

 

ons vorig bericht is amper lauw (zelfs niet in deze vrieskou) en we zijn hier al met een terechtwijzend bericht.

 

Wat de agenda betreft het volgende:

maart 2013: Hoeft u dit jaar geen weekend te verwachten (zie verder in deze mail). Wel is ons aller Brecht Kesteloot keihard bezig met het uitbroeden van een sportactiviteit waar we heel binnenkort meer van zullen horen.

20 mei 2013: Pinksterwandeling voor oudleiders en hun gezin, vriendin, hond of rugzak (combineren à la carte is eveneens mogelijk). Om in te schrijven is het nog net iets te vroeg maar meer info volgt.

september 2013: Oudleidersweekend voor echte Activio’s. We hebben het weekend naar september verplaatst om de kans op “in het water vallen” te beperken. Het programma dat we voorzien is hier nogal gevoelig voor. Meer info krijg je te gepasten tijde maar als je zelf voorstellen of ideeën kwijt wil kan dat bij Frederik Foulon, Sébastien Van den Bulcke en Steven Foulon.

 

Alle andere voorstellen voor activiteiten tussendoor zijn steeds welkom!

 

Verder willen we u allen nogmaals herinneren aan onze oproep in ons vorig bericht. We zijn keihard op zoek naar vers bloed (incl. spieren, ingewanden en skelet) voor onze werkgroep OLW. Meer info en “kandidatuurstellingen” via de huidige werkgroepleden:

  • Peter Callebert –  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Steven Lannoo –  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dimitry Decroix –  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Steven Foulon –  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hopelijk tot heel binnenkort!

 

Uw OLW-werkgroep

MEDEWERKERS GEZOCHT!

Hey oudleiders,

 

Na flink in de watten gelegd te zijn door de jongere garde van de KSA met een schitterende Streekbierenquiz en een jammergenoeg uitgeregende Kertsmarkt (waarvoor onze welgemeende dank!) is het weer aan ons.

Meer artikelen...

in't verschiet

Geen evenementen gevonden.

Online leden

0 leden online

In Memoriam

Op vrijdag 15 juni 2007 namen wij afscheid van oudleider Stefaan Lannoo. Hij vocht toen 2 jaar tegen zijn ziekte. Hij verloor de lange strijd ... Hij streed nochtans fel tegen deze oneerlijke ziekte.

Lees meer...

Sponsor