Werkgroep OLW

Beste oudleider,

 

uit vorige berichtjes wist je al dat we op zoek zijn naar nieuwe invulling voor onze werkgroep voor volgend werkjaar. In september/oktober dit jaar (samen met het OL-weekend) geven we er de brui aan.

Jeroen Vanhaverbeke heeft zich kandidaat gesteld! Misschien zijn er nog die dat samen let hem zien zitten?

 

Misschien nog dit: de OL-werkgroep is er NIET om elke activiteit te trekken. maar is er wel om ervoor te zorgen dat de activiteiten gelanceerd worden, dat de berichtgeving vlot verloopt… Het is dus geen hobby waar al je vrije tijd in opgaat. Je kan als werkgroep blijven rekenen op de inzet van collega-OL’s om de activiteiten zelf op poten te zetten. Al rekenen we er wel op dat de OL-werking blijft LEVEN.

Misschien is er ook nog een taak weggelegd in een nauwere samenwerking met de actieve KSA? Moeten er nieuwe initiatieven op touw gezet worden? Kunnen de OL’s een financiële actie organiseren…?

 

Allez, denk er nog eens over na, maar niet te lang. Gewoon doen!

 

Als je geïnteresseerd bent kan je contact opnemen met de huidige werkgroepers of misschien ook met Jeroen.

 

KSA-groeten,

 

Steven (namens de werkgroep)

85 jaar KSA

Hey oudleiders,

 

een tijdje terug ontving je een bericht waarin we op zoek waren naar initiatiefnemers voor een activiteit rond 85 jaar KSA-Izegem.

Ondertussen liet Simon Vanwalleghem van de Hernieuwers me weten dat zij iets in elkaar zullen boksen.

 

Simon laat ons nog weten of er OL-hulp welkom is.

 

Niettemin dank aan de OL’s die hier positief op reageerden.

 

KSA-groeten,

 

Steven

1st Izegem closed OLW badminton tournament

als onzen Brecht Kesteloot uit de startblokken schiet met een activiteit, dan mag je dat schieten heel letterlijk nemen.

Op ZATERDAG 9 FEBRUARI al nodigt hij ons uit op het

1st Izegem closed OLW badminton tournament

We spreken hiervoor af omstreeks 19u ’s avonds aan de stedelijke sporthal (“De Sportkrekel”) MET BADMINTONRACKET.

(We voorzien wel een klein aantal reserverackets maar zeker niet genoeg voor iedereen. Wie meer dan 1 racket heeft mag natuurlijk de hele resem meebrengen!)

Er wordt een dubbeltornooi op poten gezet. Je mag je medestander gerust op voorhand bespreken, ter plaatse koppeltjes maken is evenmin een probleem.

Een stukje tekst om aan de wederhelft te laten zien: gezien de oudleiderswerking veel meer is dan een competitiegedreven instituut en haar core-business uiteindelijk bestaat in het samenbrengen van oudleiders en het levend houden van de KSA-spirit over alle generaties heen is het VERPLICHT om nadien nog aan te schuiven aan de plaatselijken toog voor het “5de kwart” (zoals men het pleegt te heten). Je bent dus niet voor middernacht thuis ;-)

Bij vragen mag je steeds contact opnemen met Brecht Kesteloot (0474 62 67 47) od Steven Foulon (0470 19 02 07).

Hopelijk tot dan!

in't verschiet

Geen evenementen gevonden.

Online leden

0 leden online

In Memoriam

Op vrijdag 15 juni 2007 namen wij afscheid van oudleider Stefaan Lannoo. Hij vocht toen 2 jaar tegen zijn ziekte. Hij verloor de lange strijd ... Hij streed nochtans fel tegen deze oneerlijke ziekte.

Lees meer...

Sponsor